Knihovnička Rozmarýna

Zavařování a konzervování
Výběr z obsahu: 
  • 6 tipů, jak zavařovat chytře a moderně
  • Kompoty a pečené čaje
  • Nakládaná zelenina
  • Dobroty z darů přírody
  • Zavařovací záchranka


Prohlédněte si celý časopis. Klepněte na stránku a listujte!

ÚVOD

  • 6 tipů, jak zavařovat chytře a moderně

OVOCE

  • Džemy, marmelády a rosoly
  • Kompoty a pečené čaje
  • Ovocné sirupy
  • Likéry a ovocná vína

ZELENINA

  • Nakládaná zelenina
  • Fermentovaná zelenina
  • Omáčky a čatní
  • Sůl – spolehlivý konzervant
  • Zelenina v oleji

HOUBY

  • Nakládané a mražené houby

DIVOKÉ PLODY

  • Dobroty z darů přírody

RADY A TIPY

  • Další oblíbené metody konzervace
  • Nekupujte – recyklujte!
  • Zavařovací záchranka
  • Nemáte zavařovací hrnec? Nevadí!
  • Praktické přehledy
  • Sezónní kalendář zavařování
  • Domácí dobroty jako dárky od srdce
Zpět na Knihovnička Rozmarýna