Radost z poznání
Knihovnička Rozmarýna
Zavařování a konzervování
Výběr z obsahu:
- 6 tipů, jak zavařovat chytře a moderně
- Kompoty a pečené čaje
- Nakládaná zelenina
- Dobroty z darů přírody
- Zavařovací záchranka

Prohlédněte si celý časopis. Klepněte na stránku a listujte!
ÚVOD
- 6 tipů, jak zavařovat chytře a moderně
OVOCE
- Džemy, marmelády a rosoly
- Kompoty a pečené čaje
- Ovocné sirupy
- Likéry a ovocná vína
ZELENINA
- Nakládaná zelenina
- Fermentovaná zelenina
- Omáčky a čatní
- Sůl – spolehlivý konzervant
- Zelenina v oleji
HOUBY
- Nakládané a mražené houby
DIVOKÉ PLODY
- Dobroty z darů přírody
RADY A TIPY
- Další oblíbené metody konzervace
- Nekupujte – recyklujte!
- Zavařovací záchranka
- Nemáte zavařovací hrnec? Nevadí!
- Praktické přehledy
- Sezónní kalendář zavařování
- Domácí dobroty jako dárky od srdce