Časopis Válka REVUE nyní v tabletové edici pro Apple iPad a iPhone (TZ 3/2014)

Válka REVUE pro tablet
Speciální verze Válka REVUE je přizpůsobena displejům mobilních telefonů a tabletů a je doplněna o řadu multimediálních prvků
Tisková zprávaPraha, 23. dubna 2014

Časopis Válka REVUE se v roce 2010 stal prvním military magazínem vydavatelství Extra Publishing. Více než 40 tisíc čtenářů v něm každý měsíc nachází čtivé, a přitom historicky přesné články o bitvách, taktice, vojácích nebo zbraních od napoleonských válek až po současnost.

Čtyřikrát do roka navíc vychází stostránkový Speciál, který je vždy zaměřeno na jedno konkrétní, do hloubky zpracované téma. Nejbližší speciál vyjde 9. května a věnován bude vylodění Spojenců v Normandii v červnu 1944.

„Elektronické verze je naším krokem směrem k budoucnosti – je připravena speciálně pro dotykové displeje tabletů a chytrých telefonů a umožňuje přidávat i obsah navíc: videa, zvuky, nebo třeba fotogalerie,“ říká Vít Šebor, vedoucí sekce military časopisů. „Každé tabletové vydání navíc obsahuje jako dárek bonusový článek navíc.“
 
Aplikace pro čtení Válka REVUE je dostupná v Kiosku App Storu společnosti Apple a její stažení je zdarma, stejně jako ukázkové číslo každého vydání. Každé vydání stojí 1,79 eur. Brzy bude časopis dostupný i pro tablety a mobilní telefony se systémem Android a vydavatelství také pracuje na verzi pro čtečku Kindle.


Extra Publishing je největší české vydavatelství populárně-naučných časopisů (100+1, Tajemství vesmíru, Příroda-Wildlife, Živá historie, Tajemství české minulosti, Časostroj, Otazníky historie, Válka REVUE, II. světová, I. světová, Historické války, extra Válka: VOJSKA, BITVY, ZBRANĚ, Extra PC, HARDWARE speciál ad.) a vydavatelství on-line magazínů (CNEWS.cz, ExtraHardware.cz, Stoplusjednicka.cz, Tajemstvi-vesmiru.cz).