Extra Publishing spouští anglickou verzi magazínu ExtraHardware.com (TZ 5/2013)

Ryze české vydavatelství Extra Publishing expanduje anglicky psaným magazínem ExtraHardware.com na celosvětový čtenářský trh.
Tisková zprávaPraha a Brno, 28. května 2013

Server ExtraHardware.com patří zejména v oblasti testů monitorů a grafických karet k naprosté světové špičce.

Obsahovou kvalitu české verze ExtraHardware.cz potvrdil jasný zájem tisíců zahraničních čtenářů. „Abychom 100% unikátní a skvěle zpracovaný obsah mohli nabídnout i anglicky mluvícím čtenářům, rozhodli jsme se vést naši expanzi cestou lokalizace do anglického jazyka. Tím se nám otevírá možnost přinést atraktivní obsah násobně větší čtenářské obci než doposud“, prohlásil Libor Kříž, obchodní ředitel internetových titulů.

ExtraHardware.com vychází z osvědčené a čisté grafické podoby české verze
a pracuje s rubrikami ve stejné logice: rychlé zprávy a rozsáhlé testy

Proč je o ryze hardwarová témata neustálý zájem? „Je to jednoznačně kvalita našich recenzí a testů. Metodika je plně srovnatelná s nejlepšími zahraničními servery. Zejména pak v oblasti testů monitorů a grafických karet patříme k naprosté světové špičce“, sdělil Radek Bábíček, vedoucí IT titulů.

Šéfredaktor Mirek Jahoda dodává: „Kvalitní kolormetrickou sondu Xrite i1 Display Pro a dvě sondy k osciloskop opravdu každý nemá. Stejně tak pracujeme i s unikátní testovací konfiguraci pro testování grafických karet FCAT, která dokáže odhalit plynulost/neplynulost zobrazování, jež se běžnými postupy jinak odhalit nedá. Toto zařízení má celosvětově cca 9 webů, přičemž polovina z nich s tímto zařízením kvůli vysoké náročnosti zatím vůbec netestuje.“

Cílem serveru není chrlit nekonečné množství obecných článků. Právě naopak; lpíme na extrémně kvalitních materiálech, které plně obstojí v celosvětovém měřítku. Samozřejmostí je doplnění rozsáhlých testů o krátké zprávy z oblasti IT.